Višta drebučiuose

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vištos liekanos (sparnai, kojos, skilvis, kaklas) verdamos atskirai. Prie jų pridedama veršiuko kojų ar šaltienos rinkinio. Višta ištroškinama atskirai su prieskoninėmis daržovėmis ir trupučiu vandens.

Po valandos, ant troškinamos vištos užpilama sultinio (2 stiklinės, kur buvo verdama vištienos liekanos) įspaudžiamos 1 citrinos sultys ir dar apie 1 val. troškinama.

Po to višta atšaldoma. Nuoviras perkošiamas, nuo paviršiaus nuimami riebalai.

Pusdubenyje išdėliojamos virtos daržovės, užpilamos dalimi perkošto nuoviro ir pastatoma šaltai, kad sustingtų. Paskui supjaustyta porcijomis višta sudedama taip, lyg būtų nepjaustyta, užpilama likusiu nuoviru ir atšaldoma.

Ingredientai

  • Citrina:1 vnt.
  • Daržovės:truputis
  • Prieskoninės daržovės:truputis
  • šaltiena arba veršiuko kojos:500 g.
  • Vanduo:truputis
  • Višta:1 vnt.
Žymės:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?