Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Paruošta višta sukapojama porcijiniais gabalais ir pakepinama svieste, kol gražiai pageltonuoja, paskui sudedama į puodą.
Tuose pačiuose riebaluose pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, miltai, pomidorų tyrė, atskiedžiama karštu vandeniu ir užpilama ant vištienos. Viskas pasūdoma ir troškinama, kol suminkštėja. Tada sudedamos nuplautos ir nuplikytos slyvos, cinamonas, įberiama cukraus, kad būtų saldžiarūgštis skonis ir dar troškinama 15 - 20 min. , kol slyvos suminkštėja.
Patiekiant apibarstoma petražolėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |