Greitoji paieška

Vištiena grilyje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
13 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Labai paprastas, tačiau man jau nebepakeičiamas kiekvieno vakarėlio ar iškylos receptas, turintiems grilį. Visko turėtu užtekti apytiksliai dešimčiai žmonių. Vištieną reikėtų marinuoti per naktį. Sumaišome vištieną su sojų padažu ir baltu salotu padažu (geriausiai tinka švelnus Itališkas salotų padažas, kurio tikrai rasite parduotuvėje). Viską dedame į užsegamą maišą ir paliekame šaldytuve per naktį. Mažoje keptuvėje išlydikite sviestą, įmaišykite arbatinį šaukštelį Sojų padažo bei aštrų pipirinį padažą. Supilkite į padažinę ir padėkite į šalį.   Išimkite vištieną ir nusausinkite. Įkaitinkite grilį. Kepkite 25-30 minučių labai dažnai apverčiant iki kol sparneliai įgaus sodrią rudą spalvą. Dėkite į didelį puodą ant viršaus pilkite padažą ir gerai pamaišykite. Patiekite su daug daržovių.

Ingredientai

  • Aštrus pipirinis padažas:70 g.
  • Salotų padažas:130 ml
  • Sojų padažas:130 ml
  • Sviestas:50 g.
  • Viščiuko sparneliai:1,4 kg
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?