Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Vištiena grilyje
Gaminimas
Labai paprastas, tačiau man jau nebepakeičiamas kiekvieno vakarėlio ar iškylos receptas, turintiems grilį. Visko turėtu užtekti apytiksliai dešimčiai žmonių. Vištieną reikėtų marinuoti per naktį. Sumaišome vištieną su sojų padažu ir baltu salotu padažu (geriausiai tinka švelnus Itališkas salotų padažas, kurio tikrai rasite parduotuvėje). Viską dedame į užsegamą maišą ir paliekame šaldytuve per naktį. Mažoje keptuvėje išlydikite sviestą, įmaišykite arbatinį šaukštelį Sojų padažo bei aštrų pipirinį padažą. Supilkite į padažinę ir padėkite į šalį. Išimkite vištieną ir nusausinkite. Įkaitinkite grilį. Kepkite 25-30 minučių labai dažnai apverčiant iki kol sparneliai įgaus sodrią rudą spalvą. Dėkite į didelį puodą ant viršaus pilkite padažą ir gerai pamaišykite. Patiekite su daug daržovių.
Ingredientai
- Aštrus pipirinis padažas:70 g.
- Salotų padažas:130 ml
- Sojų padažas:130 ml
- Sviestas:50 g.
- Viščiuko sparneliai:1,4 kg
Receptas #5634

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |