Vištiena medaus ir garstyčių padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Mėgstantiems vištienos patiekalus, puikus pasirinkimas pietums. Garnyrui išsivirkite ryžių arba makaronų.

Gaminimas

Šluotele išmaišykite obuolių sidrą, garstyčias, krakmolą, medų, druską bei pipirus.

Vištienos gabalėlius apibarstykite druska, paskui pavoliokite miltuose ir apkepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (vištieną galite šiek tiek pamušti prieš apvoliojant miltais).

Tada sudėkite skiltelėmis pjaustytus obuolius, supilkite vištienos sultinį ir medaus-garstyčių mišinį. Sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 15-20 min., kol vištiena taps minkšta.

Galiausiai ant viršaus užbarstykite petražolių lapelių.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:2 šaukštai
  • Druska:pagal skonį
  • Garstyčios:2 šaukštai
  • Kukurūzų krakmolas:1,5 šaukšto
  • Medus:1 šaukštas
  • Miltai:1/2 stiklinės
  • Obuoliai:2 vnt.
  • obuolių sidras:1/2 stiklinės
  • Petražolės:truputis
  • Pipirai:pagal skonį
  • Vištiena:600 g.
  • Vištienos sultinys:1/2 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Coolsis
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

tikrai lb lb skanu :))

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?