Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Mėgstantiems vištienos patiekalus, puikus pasirinkimas pietums. Garnyrui išsivirkite ryžių arba makaronų.
Šluotele išmaišykite obuolių sidrą, garstyčias, krakmolą, medų, druską bei pipirus.
Vištienos gabalėlius apibarstykite druska, paskui pavoliokite miltuose ir apkepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (vištieną galite šiek tiek pamušti prieš apvoliojant miltais).
Tada sudėkite skiltelėmis pjaustytus obuolius, supilkite vištienos sultinį ir medaus-garstyčių mišinį. Sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 15-20 min., kol vištiena taps minkšta.
Galiausiai ant viršaus užbarstykite petražolių lapelių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |