Vištiena su vaisiais
Aprašymas
Daniškas vištienos su vaisiais receptas.
Gaminimas
Viščiuką paruošti, išvalyti, supjaustyti gabaliukais. Keptuve pašildyti pusę sviesto, jame apkepinti vištienos gabaliukus, kol gražiai paruduos. Mėsą išimti iš keptuvo, sudėti likusį sviestą, jame apkepinti nuluptus svogūnus ir nuluptus bei nuplautus grybus. Vėl sudėti vištienos gabaliukus, pasūdyti, įdėti pipirų, raudonųjų pipirų ir įpilti 100 g. verdančio vandens (jei reikia, pilti daugiau, nes skystis turi apsemti pusę mėsos). Uždengti dangčiu ir troškinti 35 - 40 min.
Tuo metu paruošti žirnelius, virti juos 20 min. , nuvarvinti ir įdėti į puodą 30 g. sviesto, kad jie neatauštų.
Tiekiant į vištienos nuovirą sudėti grietinę, patikrinti, ar pakanka prieskonių. Mėsą sudėti į lėkštę ir tiekti drauge su žirneliais, keptomis bulvėmis ir vaisių salotomis.
Vaisių salotos: apelsinus ir obuolius nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Riešutus smulkiai sutrinti, nedideliame dubenyje sumaišyti su vaisiais. Laikyti šaltoje vietoje iki tol, kol bus tiekiama į stalą.
Ingredientai
Receptas #6895

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |