Greitoji paieška

Vištiena su vaisiais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Daniškas vištienos su vaisiais receptas.

Gaminimas

Viščiuką paruošti, išvalyti, supjaustyti gabaliukais. Keptuve pašildyti pusę sviesto, jame apkepinti vištienos gabaliukus, kol gražiai paruduos. Mėsą išimti iš keptuvo, sudėti likusį sviestą, jame apkepinti nuluptus svogūnus ir nuluptus bei nuplautus grybus. Vėl sudėti vištienos gabaliukus, pasūdyti, įdėti pipirų, raudonųjų pipirų ir įpilti 100 g. verdančio vandens (jei reikia, pilti daugiau, nes skystis turi apsemti pusę mėsos). Uždengti dangčiu ir troškinti 35 - 40 min.

Tuo metu paruošti žirnelius, virti juos 20 min. , nuvarvinti ir įdėti į puodą 30 g. sviesto, kad jie neatauštų.

Tiekiant į vištienos nuovirą sudėti grietinę, patikrinti, ar pakanka prieskonių. Mėsą sudėti į lėkštę ir tiekti drauge su žirneliais, keptomis bulvėmis ir vaisių salotomis.

Vaisių salotos: apelsinus ir obuolius nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Riešutus smulkiai sutrinti, nedideliame dubenyje sumaišyti su vaisiais. Laikyti šaltoje vietoje iki tol, kol bus tiekiama į stalą.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?