Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vištą išdarinėkite ir apvirkite pasūdytame vandenyje. Jai šiek tiek suminkštėjus, išimkite iš puodo ir įtrinkite druska bei pipirais.
Kepkite ant tirpinto sviesto su aliejumi, nuolat palaistydami atsiradusiomis sultimis, kol višta įgaus rusvą atspalvį.
Padažas: nuo kepimo likusį skystį perkoškite ir užvirinkite, į jį supilkite vandenyje išmaišytą krakmolą, sudėkite vyšnias, supilkite degtinę ir pakaitinkite.
Tiekite su biriais ryžiais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |