Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vištienos kepsnys su padažu.
Pieną supilkite į vieną indelį, o džiūvėsius - į kitą. Vištienos filė supjaustykite kepsneliais. Iš pradžių kepsnį pamirkykite piene, paskui apvoliokite džiūvėsiuose.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame iš abiejų pusių apkepkite vištienos kepsnelius. Iškeptus kepsnelius išimkite iš keptuvės ir laikykite šiltai.
Į tą pačią keptuvę supilkite vištienos sultinį, užvirkite. Tuomet supilkite grietinėlę, sudėkite smulkiai pjaustytą konservuotą papriką. Troškinkite apie 1 min. Sumažinkite ugnį, suberkite tarkuotą fermentinį sūrį, sudėkite smulkintą šviežią baziliką. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Kepsnelius užpilkite paruoštu padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |