Paruošiamas per: 4 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išdarinėta, supjaustyta višta ir supjaustytos daržovės sudedamos į puodą, užpilama vandeniu ir ant silpnos ugnies verdama 2 val.
Mėsai išvirus, išimami kaulai, ji supjaustoma, o sultinys perkošiamas.
Į plokščią indą įpilama dalis sultinio, o jam sustingus, sudedama mėsa ir užpilama likusiu sultiniu bei papuošiama petražolės šakele.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
receptukas sudomino tik nesuprantu kam ta sultini reikia sustingdyti pirma :)
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |