Greitoji paieška

Vištienos šašlykas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Zatė - indonezietiškai kepta mėsa ant iešmo.

Gaminimas

Mėsa (vištiena arba kiauliena) supjaustoma nedideliais kubeliais, įtrinama smulkiai supjaustytų svogūnų, tarkuoto česnako, nuvalytų ir truputį paspirgintų žemės riešutų bei aliejaus mišiniu, 30 min. palaikoma, paskui apibarstoma pipirais ir pasūdoma.

Marinuotos mėsos gabaliukai sumaunami ant iešmo ir vartant iš visų pusių apkepinami. Zatė valgoma su biria ryžių koše.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?