Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Zatė - indonezietiškai kepta mėsa ant iešmo.
Mėsa (vištiena arba kiauliena) supjaustoma nedideliais kubeliais, įtrinama smulkiai supjaustytų svogūnų, tarkuoto česnako, nuvalytų ir truputį paspirgintų žemės riešutų bei aliejaus mišiniu, 30 min. palaikoma, paskui apibarstoma pipirais ir pasūdoma.
Marinuotos mėsos gabaliukai sumaunami ant iešmo ir vartant iš visų pusių apkepinami. Zatė valgoma su biria ryžių koše.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |