Greitoji paieška

Vištienos troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Belgiškas vištienos troškinys (sriuba).

Gaminimas

Vištą supjaustyti gabaliukais. Porus, salierus ir 75 g. petražolių nulupti, nuplauti, supjaustyti.

Į keptuvą sudėti sviestą, ant viršaus suberti supjaustytas daržoves ir pašutinti jas 10 - 15 min. ant nedidelės ugnies. Įberti druskos, pipirų, sudėti vištienos gabaliukus. Patroškinti dar 10 min. ant silpnos ugnies. Užpilti veršienos sultiniu, kad apsemtų mėsą. Patikrinti, ar pakanka prieskonių ir virti uždengus dangčiu apie 40 min.

Mėsos gabaliukus išimti, sudėti į sriubos dubenį ir laikyti šiltai; į sultinį sudėti grietinę, kiaušinio trynius, likusias petražoles. Sultinį supilti į sriubos dubenį. Tiekti su virtomis bulvėmis arba skrebučiais.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • Grietinė:30 g.
  • Petražolės:150 g.
  • Pipirai:truputis
  • Porai:150 g.
  • Salierai:150 g.
  • Sultinys:0,75 l.
  • Sviestas:50 g.
  • tryniai:2 vnt.
  • Višta:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?