Greitoji paieška

Žąsienos paštetas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Žąsienos paštetą galima dėti ant sumuštinių arba valgyti su aštriais padažais ar marinuotomis daržovėmis.

Gaminimas

Paruošta žąsis sukapojama į 4 dalis, sudedama į puodą kartu su daržovėmis, lašiniais ir prieskoniais, užpilama vandeniu ir verdama, kol mėsa suminkštėja (lašinius išimkite anksčiau).

Džiovinti grybai išverdami, kepenys ir svogūnai supjaustomi, užpilami puse stiklinės sultinio ir troškinami pridengus 10 min.

Išvirta žąsiena, grybai, kepenys, svogūnai du kart permalami, į masę įmušami 3 kiaušiniai ir 1 trynys, įberiama prieskonių, džiūvėsių, pasūdoma ir išsukama iki purumo.

Forma ištepama riebalais, išklojama supjaustytais lašiniais.

Paruošta masė sukrečiama į formą, uždengiama ir verdama 1,5 val (jei norit, galite kepti).

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Džiūvėsiai:1 stiklinė
  • Grybai:3 vnt.
  • Kiaušiniai:4 vnt.
  • Lašiniai:50 g.
  • Lauro lapai:3 vnt.
  • Muskatas:pagal skonį
  • Pipirai:pagal skonį
  • Prieskoninės daržovės:truputis
  • Svogūnai:2 vnt.
  • veršio kepenys:300 g.
  • žąsies kepenys:1 vnt.
  • Žąsis:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?