Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išdarinėtą žąsį nuplaukite, supjaustykite gabaliukais, įtrinkite kmynais su druska ir apkepkite iki rusvumo.
Tada žąsienos gabaliukus dėkite į puodą, užpilkite vandeniu, ant viršaus sudėkite raugintus kopūstus ir uždengę troškinkite, kol mėsa suminkštės.
Baigiant troškinti ant kopūstų suberkite smulkintą svogūną, tarkuotas morkas, sudėkite lauro lapus, kmynus ir dar kelias minutes patroškinkite.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |