Greitoji paieška

Riestiniai su šoninės griežinėliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą nuplaukite, nulupkite plėves ir supjaustykite griežinėliais, tada šiek tiek pamuškite ir pasūdykite. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais, agurkus taip pat supjaustykite šiaudeliais. Mėsos griežinėlius aptepkite garstyčiomis, uždėkite po griežinėlį šoninės, svogūnų, agurkų, ir susukite voleliu. Volelį susmeikite smeigtuku arba apvyniokite siūlu. Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir riestinius iš visų pusių apkepkite, kol gražiai parus. Sumažinkite ugnį, įpilkite vyno ir uždengtą troškinkite 25-30 min. Padažą pagardinkite grietine ir pipirais.

Ingredientai

  • Aliejus:2 šaukštai
  • Druska:pagal skonį
  • Garstyčios:4 šaukšteliai
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Jautiena:500 g. (minkštos)
  • Juodieji pipirai:pagal skonį
  • Konservuoti agurkai:2 vnt. (apie 150 g.)
  • Raudonas sausas vynas:2/3 stiklinės
  • Šoninė:4 griežinėliai (liesos)
  • Svogūnai:100 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?