Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Riešutais ir sūriu įdaryti makaronų vamzdeliai
Gaminimas
Išvirkite makaronus sūdytame vandenyje ir nuvarvinkite. Špinatų lapus nuplaukite ir nuplovę nuo stiebų minutę laikykite verdančiame vandenyje, tada gerai nuvarvinkite ir stambiai supjaustykite. Svogūnus kepkite svieste, kol pagels, apliekite pasrudinkite konjaku. Supilkite čia grietinėlę, sudėkite špinatus ir viską dar 5 minutes troškinkite. Skrudinkite graikinius riešutus, berkite į špinatus, ten pat pilkite kiaušinius ir berkite sūrį. Viską išmaišykite, berkite muskatų riešutus, druskos, pipirų. Vienu šaukštu įdarykite kiekvieną makaronų vamzdelį ir sudėkite į aliejumi išteptą kepimo formą. Padažui sviestą ir miltus nuolat maišydami kaitinkite, kol miltai pradės "garbanotis". Supilkite pieną, išmaišykite ir nuolat maišydami virkite 10 minučių ant nestiprios ugnies. Pieną nukelkite nuo ugnies, supilkite trynius ir suberkite pusę sūrio, sūdykite, įberkite muskatų. Padažą supilkite ant makaronų, apšlakstykite juos lydytu sviestu ir apibarstykite likusiu sūriu. Pateikalą šaukite į 220 laipsnių C orkaitę ir 15 minučių kepkite.
Ingredientai
- Druska:pagal skonį
- Fermentinis sūris:2 šaukštai (tarkuoto)
- Graikiniai riešutai:3/4 puodelio (rupiai smulkinti)
- Grietinėlė:3 šaukštai
- Kiaušiniai:2 vnt. (plakti)
- Konjakas:20 ml
- Makaronų vamzdeliai:16 vnt.
- Muskato riešutai:pagal skonį (tarkuoti)
- Pipirai:pagal skonį
- Špinatai:500 g.
- Sviestas:2 šaukštai
- Svogūnai:3 vnt. (smulkinti)
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |