Greitoji paieška

Stirnienos plovas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustykite ir pakepkite riebaluose iki raudonos spalvos kartu su pjaustytu svogūnu, morkomis, petražole. Supilkite sultinį arba vandenį, pomidorų sultis, pridėkite ryžių, prieskonius ir troškinkite. Jei mėsa seno žvėries, tai ryžius sudėkite vėliau, kai mėsa apvirs. Gerokai patroškinus, įdėkite druskos. Troškinio nemaišykite.

Paruoštą valgį apibarstykite žalumynais. Galite patiekti su šviežiomis daržovėmis arba daržovių salotomis.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • lauro lapelis:Pusė
  • Malti raudonieji pipirai:Pagal skonį
  • morkos (vidutinės):2 vnt.
  • petražolės šaknis:1 vnt.
  • Pomidoru sultys:1 stiklinė
  • Riebalai:2 šaukštai
  • Ryžiai:1 stiklinė
  • stirnienos minkštimas:600g
  • sultinys arba vanduo:3 - 3,5 stiklinės
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Žalumynai:Apibarstymui
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?