Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą supjaustykite ir pakepkite riebaluose iki raudonos spalvos kartu su pjaustytu svogūnu, morkomis, petražole. Supilkite sultinį arba vandenį, pomidorų sultis, pridėkite ryžių, prieskonius ir troškinkite. Jei mėsa seno žvėries, tai ryžius sudėkite vėliau, kai mėsa apvirs. Gerokai patroškinus, įdėkite druskos. Troškinio nemaišykite.
Paruoštą valgį apibarstykite žalumynais. Galite patiekti su šviežiomis daržovėmis arba daržovių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |