Greitoji paieška

Stirnienos troškinys su raudonuoju vynu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Medžiotojų virtuvės patiekalas - stirnienos troškinys. Nors stirnieną troškinti galima įvairiais būdais, su raunonu vynu - mano mėgstamiausias!

Gaminimas

Sirtieną išverdame. Virimo laikas apie 1,5 val.

Baigiant virti mėsai į tą patį puodą sudedame supjaustytas morkas ir šiek tiek apverdame.

Supjaustome paprikas, česnaką, pomidorą ir suberiame į keptuvę. Taip pat sudedame apvirtas morkas. Pakepiname visas daržoves.

Supjaustome mėsa, sudedame prieskoniu ir viską išmaišome keptuvėje su daržovėmes. Supilame vyną ir troškiname 15 min

Ingredientai

  • Česnakas:1 skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Morkos:2 vnt.
  • Paprika:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorai:1 vnt.
  • Raudonas vynas:1 stiklinė
  • stirnienos kumpis:500 g
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?