Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Medžiotojų virtuvės patiekalas - stirnienos troškinys. Nors stirnieną troškinti galima įvairiais būdais, su raunonu vynu - mano mėgstamiausias!
Sirtieną išverdame. Virimo laikas apie 1,5 val.
Baigiant virti mėsai į tą patį puodą sudedame supjaustytas morkas ir šiek tiek apverdame.
Supjaustome paprikas, česnaką, pomidorą ir suberiame į keptuvę. Taip pat sudedame apvirtas morkas. Pakepiname visas daržoves.
Supjaustome mėsa, sudedame prieskoniu ir viską išmaišome keptuvėje su daržovėmes. Supilame vyną ir troškiname 15 min
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |