Greitoji paieška

Stirnienos troškinys su raudonuoju vynu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Medžiotojų virtuvės patiekalas - stirnienos troškinys. Nors stirnieną troškinti galima įvairiais būdais, su raunonu vynu - mano mėgstamiausias!

Gaminimas

Sirtieną išverdame. Virimo laikas apie 1,5 val.

Baigiant virti mėsai į tą patį puodą sudedame supjaustytas morkas ir šiek tiek apverdame.

Supjaustome paprikas, česnaką, pomidorą ir suberiame į keptuvę. Taip pat sudedame apvirtas morkas. Pakepiname visas daržoves.

Supjaustome mėsa, sudedame prieskoniu ir viską išmaišome keptuvėje su daržovėmes. Supilame vyną ir troškiname 15 min

Ingredientai

  • Česnakas:1 skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Morkos:2 vnt.
  • Paprika:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorai:1 vnt.
  • Raudonas vynas:1 stiklinė
  • stirnienos kumpis:500 g

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?