Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Airiškas ragu
Aprašymas
Angliškas avienos ir bulvių troškinys.
Gaminimas
Mėsą nušluostyti, supjaustyti vienodais kubeliais. Nuimti odą ir dalį taukų. Svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Bulves nuskusti ir nuplauti. Maždaug 300 g. bulvių supjaustyti labai plonais griežinėliais. Jei bulvės per didelės jas supjaustyti į 2 - 3 dalis. Avienos gabalus sudėti į ketaus puodą, užpilti šiltu vandeniu, pasūdyti geru žiupsniu druskos. Užvirinti, sudėti svogūnus, miltingų bulvių griežinėlius, įberti pipirų, uždengti ir virti ant nedidelės ugnies maždaug 2 val. Po 40 min. sudėti likusias bulves. Puodą retkarčiais krestelėti, kad ragu neprisviltų.
Tiekiant į stalą, visas bulves sudėti aplink gerai pašildytą lėkštę, į vidurį sukrauti mėsą su svogūnais ir bulvių koše. Bulvių žiedą pabarstyti petražolėmis.
Ingredientai
Receptas #6917
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |