Greitoji paieška

Airiškas ragu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 40 min.
Sudėtingumas:
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Angliškas avienos ir bulvių troškinys.

Gaminimas

Mėsą nušluostyti, supjaustyti vienodais kubeliais. Nuimti odą ir dalį taukų. Svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Bulves nuskusti ir nuplauti. Maždaug 300 g. bulvių supjaustyti labai plonais griežinėliais. Jei bulvės per didelės jas supjaustyti į 2 - 3 dalis. Avienos gabalus sudėti į ketaus puodą, užpilti šiltu vandeniu, pasūdyti geru žiupsniu druskos. Užvirinti, sudėti svogūnus, miltingų bulvių griežinėlius, įberti pipirų, uždengti ir virti ant nedidelės ugnies maždaug 2 val. Po 40 min. sudėti likusias bulves. Puodą retkarčiais krestelėti, kad ragu neprisviltų.

Tiekiant į stalą, visas bulves sudėti aplink gerai pašildytą lėkštę, į vidurį sukrauti mėsą su svogūnais ir bulvių koše. Bulvių žiedą pabarstyti petražolėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?