Greitoji paieška

Argentinietiškas troškinys su jautiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nelabai liesa jautiena supjaustoma nedideliais kubeliais. Į įkaitintą aliejų sukrečiami smulkiai supjaustyti lašinukai, svogūnai ir česnakas. Viskas truputį pakepinama. Paskui sudedama ir apkepinama mėsa. Įpilama vandens tiek, kad jis beveik apsemtų mėsą. Pasūdoma, įberiama raudonųjų ir juodųjų pipirų, čiobrelių. Baigiant virti sudedami griežinėliais supjaustyti saldūs ankštiniai pipirai, o po 15 min tiesiai į puodelį su verdančiais produktais įtarkuojama citrinos žievelė, suberiamas cukrus.

Ingredientai

  • Aliejus:1/2 stiklinės
  • Česnakas:1 skiltelė
  • Čiobreliai :truputis
  • Citrinos žievelė:truputis
  • Cukrus:2 gabalai
  • Druska:truputis
  • Jautiena:750 g.
  • Lašinukai:125 g.
  • Pipirai:1 šaukštas
  • Raudonieji pipirai:1 šaukštas
  • saldūs ankštiniai pipirai:4 vnt.
  • Svogūnai:5 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?