Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nelabai liesa jautiena supjaustoma nedideliais kubeliais. Į įkaitintą aliejų sukrečiami smulkiai supjaustyti lašinukai, svogūnai ir česnakas. Viskas truputį pakepinama. Paskui sudedama ir apkepinama mėsa. Įpilama vandens tiek, kad jis beveik apsemtų mėsą. Pasūdoma, įberiama raudonųjų ir juodųjų pipirų, čiobrelių. Baigiant virti sudedami griežinėliais supjaustyti saldūs ankštiniai pipirai, o po 15 min tiesiai į puodelį su verdančiais produktais įtarkuojama citrinos žievelė, suberiamas cukrus.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |