Greitoji paieška

Aštri troškinta aviena su ryžiais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustyti, apkepti riebaluose kartu su supjaustytais svogūnais ir česnaku, įdėti prieskonių ir įpilti karšto vandens, kad vos apsemtų.

Troškinti ant mažos ugnies. Kai mėsa suminkštės (išėmus lauro lapelį ir gvazdikėlius), sumaišyti ją su virtais ryžiais.

Tiekti su šviežių daržovių salotomis, troškintais burokėliais.

Ingredientai

  • Aliejus:2 šaukštai
  • Aviena:500 g.
  • Česnakai:1 skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Gvazdikėliai:2 vnt.
  • Lauro lapai:1 vnt. (nedidelis)
  • Raudonieji pipirai:truputis (maltų)
  • Ryžiai:1 stiklinė
  • Svogūnai:3 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?