Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Supjaustytą su kaulais mėsą apkepinti ištirpintuose riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, įpilti šiek tiek karšto vandens ir troškinti.
Baigiant troškinti, atskirai pagaminti padažą: riebaluose pakepinti supjaustytus svogūnus ir petražoles, įberti miltų, kiek vėliau įpilti skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, įdėti grietinės.
Padažu užpilti mėsą ir dar šiek tiek patroškinti.
Prie šio valgio tinka griežčių košė ir rauginti agurkai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |