Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą supjaustyti kartu su kaulais nedideliai gabalais, apkepinti su svogūnais (supjaustytais kubeliais ir sumaišytais su pomidorų tyre ir miltais), pagardinti, įpilti 2 stiklines vandens ir uždengus troškinti.
Atskirai apkepinti ir uždengus ištroškinti morkas ir bulves, supjaustytas kubeliais. Jeigu reikia, įpilti vandens.
Kai mėsa suminkštės, sumaišyti ją su daržovėmis ir kartu troškinti dar apie 10-15 minučių.
Daržovės rūgščiame pomidorų padaže daugiau neminkštėja, todėl prieš maišant su mėsa jas taip pat reikia gerai ištroškinti.
Bulves galima kepti ir patiekti atskirai. Prie šio valgio dar tinka žirniai, pupelės, pomidorai ir kopūstai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |