Greitoji paieška

Aviena su kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Norvegijos nacionalinis patiekalas - virtos avienos ir kopūstų troškinys. Paprasta pagaminti, tačiau labai gardu :).

Gaminimas

Avieną supjaustyti gabaliukais. Kopūstą nulupti, nuplauti, supjaustyti. Avienos gabaliukus pabarstyti miltais. Į keptuvą dėti sluoksnį kopūstų, sluoksnį mėsos ir t. t. Pasūdyti, suberti pipirus. Įpilti tiek vandens, kad apsemtų mėsą. Palengva užvirinti ir virti ant vidutinės ugnies 2 val. 30 min. , kol mėsa visai suminkštės.

Į stalą tiekti karštą avieną su bulvėmis, virtomis garuose arba vandenyje.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?