Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Norvegijos nacionalinis patiekalas - virtos avienos ir kopūstų troškinys. Paprasta pagaminti, tačiau labai gardu :).
Avieną supjaustyti gabaliukais. Kopūstą nulupti, nuplauti, supjaustyti. Avienos gabaliukus pabarstyti miltais. Į keptuvą dėti sluoksnį kopūstų, sluoksnį mėsos ir t. t. Pasūdyti, suberti pipirus. Įpilti tiek vandens, kad apsemtų mėsą. Palengva užvirinti ir virti ant vidutinės ugnies 2 val. 30 min. , kol mėsa visai suminkštės.
Į stalą tiekti karštą avieną su bulvėmis, virtomis garuose arba vandenyje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |