Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą supjaustyti kartu su kaulais vidutinio dydžio gabalais, nuplauti kruopas ir dideliais kubeliais supjaustyti griežčius.
Į troškintuvą įdėti truputį riebalų, suberti kruopas, sudėti šiek tiek druska pabarstytus mėsos gabalus, ant jų griežčių kubelius.
Įpilti karšto vandens, įdėti prieskonių, užvirinti ir sandariai uždengus nekarštai troškinti ant viryklės arba orkaitėje.
Troškinio nemaišyti. jei imtų svilti, įpilti karšto vandens.
Pateikti troškintuve.
Prie šio valgio tinka rauginti agurkai, grybų arba moliūgų salotos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 6 m. |
Svečias |
Prieš 6 m. |
Svečias |
Prieš 6 m. |
Svečias |
Prieš 6 m. |
Svečias |
Prieš 6 m. |
Svečias |