Greitoji paieška

Aviena, troškinta su perlinėmis kruopomis ir daržovėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustyti kartu su kaulais vidutinio dydžio gabalais, nuplauti kruopas ir dideliais kubeliais supjaustyti griežčius.

Į troškintuvą įdėti truputį riebalų, suberti kruopas, sudėti šiek tiek druska pabarstytus mėsos gabalus, ant jų griežčių kubelius.

Įpilti karšto vandens, įdėti prieskonių, užvirinti ir sandariai uždengus nekarštai troškinti ant viryklės arba orkaitėje.

Troškinio nemaišyti. jei imtų svilti, įpilti karšto vandens.

Pateikti troškintuve.

Prie šio valgio tinka rauginti agurkai, grybų arba moliūgų salotos.

Ingredientai

  • Aviena:500 g.
  • Druska:
  • griežčiai:1 kg.
  • Kmynai:šaukštas
  • Perlinės kruopos:1/3-1/2 stiklinės
  • Riebalai:šaukštas
  • Vanduo:1 l
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?