Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą supjaustyti kubeliais, sudėti į troškintuvą, apibarstyti druska, pipirais ir žiedais supjaustytais svogūnais.
Tada įpilti karšto vandens, kad mėsą vos apsemtų, uždengti ir troškinti ant mažos ugnies.
Baigiant troškinti sudėti, sudėti pjaustytas bulves ir šiek tiek pasūdyti.
Patiekalą patiekti troškintuve, apibarstytą žalumynais. Valgyti su saldžiarūgštėmis salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |