Greitoji paieška

Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustyti kubeliais, sudėti į troškintuvą, apibarstyti druska, pipirais ir žiedais supjaustytais svogūnais.

Tada įpilti karšto vandens, kad mėsą vos apsemtų, uždengti ir troškinti ant mažos ugnies.

Baigiant troškinti sudėti, sudėti pjaustytas bulves ir šiek tiek pasūdyti.

Patiekalą patiekti troškintuve, apibarstytą žalumynais. Valgyti su saldžiarūgštėmis salotomis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?