Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Rauginti kopūstai ištroškinami atskirai. Žali smulkiai supjaustyti kopūstai troškinami su išvirtais ir ruoželiais supjaustytais grybais bei slyvomis, pakepintais svogūnais, apkepinta ir supjaustyta jautiena, kiauliena, rūkyta šonine bei prieskoniais.
Ir žali, ir rauginti ištroškinti kopūstai sudedami į vieną indą, pridedama supjaustytų obuolių ir supjaustytos griežinėliais dešros, įpilama vyno.
Pakaitinama, kad būtų karštas, ir patiekiama. Bigosas valgomas su juoda ar balta duona.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |