Greitoji paieška

Bigosas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Rauginti kopūstai ištroškinami atskirai. Žali smulkiai supjaustyti kopūstai troškinami su išvirtais ir ruoželiais supjaustytais grybais bei slyvomis, pakepintais svogūnais, apkepinta ir supjaustyta jautiena, kiauliena, rūkyta šonine bei prieskoniais.

Ir žali, ir rauginti ištroškinti kopūstai sudedami į vieną indą, pridedama supjaustytų obuolių ir supjaustytos griežinėliais dešros, įpilama vyno.

Pakaitinama, kad būtų karštas, ir patiekiama. Bigosas valgomas su juoda ar balta duona.

Ingredientai

  • Dešra:250 g.
  • Džiovintos slyvos:100 g.
  • grybai (džiovinti):30 g.
  • Gvazdikėliai:truputis
  • Jautiena:250 g.
  • Kalendra:truputis
  • Kiauliena:250 g.
  • kopūstai (žali):1 kg.
  • lauro lapelis:truputis
  • Obuoliai:3 vnt.
  • Pipirai:10 vnt.
  • Rauginti kopūstai:750 g.
  • Rūkyta šoninė:100 g.
  • Svogūnai:4 vnt.
  • vynas (raudonas):1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?