Greitoji paieška

Bulgariškai pagamintos šparaginės pupelės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pupelių ankštys susmulkinamos, truputį apvirinamos pasūdytame vandenyje ir išgriebiamos.

Plonais griežinėliais supjaustyti lašinukai paspirginami, kol paruduoja.

Paskui kepimo riebalai sumaišomi su actu, garstyčiomis, cukrumi, pipirais ir raudonuoju vynu.

Dvi smulkiai supjaustytos saldžiųjų pipirų ankštys patroškinamos, kol suminkštėja, ir sumaišomos su pupelėmis.

Patiekiama su paspirgintais lašinukais. ir kmynais apibarstytomis bulvėmis.

Ingredientai

  • Actas:2 šaukštai
  • Cukrus:1/2 šaukštelio
  • Druska:truputis
  • Garstyčios:1 šaukštelis
  • Lašinukai:100 g.
  • Pipirai:truputis
  • saldieji bulgariški ankštiniai pipirai:2 vnt.
  • šparaginės pupelės (žalios):500 g.
  • vynas (raudonas):2 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?