Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Ispaniškas patiekalas čanfaina - kepenėlių troškinys.
Kepenėlės išverdamos truputyje pasūdyto vandens, įpylus vyno ir įbėrus juodųjų pipirų. Paskui jos supjaustomos kubeliais.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir sukapoti česnakai. Įpilama truputį vandens ir patroškinama. kai svogūnai suminkštėja ir vanduo išgaruoja, suberiami kmynai, cinamonas, raudoni pipirai, žalumynai, ir viskas dar truputį patroškinama. Į šį padažą sudedamos kubeliais supjaustytos kepenėlės, supilamas sultinys, kuriame jos virė, įberiama džiūvėsių ir dar 5 min. patroškinama ant mažos ugnies.
Čanfainą galima patiekti tiek karštą, tiek šaltą, papuošus citrinos griežinėliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |