Greitoji paieška

Daržovių ir mėsos troškinys su kava (ragu)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti 2 cm kubeliais, apkepinti troškintuve įkaitintuose riebaluose ir apibarstyti druska.

Kartu pakepinti žiedais supjaustytus svogūnus, supilti kavą. Troškinti ant mažos ugnies.

Baigiant troškinti, sudėti pusiau arba į keturias dalis perpjautas morkas ir nuplautas slyvas.

Po kelių minučių sudėti supjaustytas ankštines pupeles ir įpilti šiek tiek karšto vandens.

Dar patroškinti ant mažos ugnies. Prižiūrėti mėsą, kad neprisviltų.

Sudėti grietinėje išplaktus miltus, apibarstyti žalumynais.

Valgį ant stalo tiekti troškintuve. Patiekti su virtomis bulvėmis.

Ingredientai

  • ankštinės pupelės:200 g.
  • Cukrus:truputis
  • Druska:pagal skonį
  • Džiovintos slyvos:10-15 vnt.
  • Grietinė:100-150 g.
  • Jautiena:400 g.
  • Kava:stiklinė (stiprios)
  • Miltai:šaukštas
  • Morkos:4 vnt.
  • Riebalai:50 g.
  • Svogūnai:2 vnt. (nedideli)
  • Vanduo:stiklinė
  • Žalumynai:apibarstymui
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?