Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti 2 cm kubeliais, apkepinti troškintuve įkaitintuose riebaluose ir apibarstyti druska.
Kartu pakepinti žiedais supjaustytus svogūnus, supilti kavą. Troškinti ant mažos ugnies.
Baigiant troškinti, sudėti pusiau arba į keturias dalis perpjautas morkas ir nuplautas slyvas.
Po kelių minučių sudėti supjaustytas ankštines pupeles ir įpilti šiek tiek karšto vandens.
Dar patroškinti ant mažos ugnies. Prižiūrėti mėsą, kad neprisviltų.
Sudėti grietinėje išplaktus miltus, apibarstyti žalumynais.
Valgį ant stalo tiekti troškintuve. Patiekti su virtomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |