Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste ir supilti į puodą. Ant svogūnų susluoksniuot bulvių bei pomidorų griežinėlius, žirnelius ir morkas. Pabarstyti maltais pipirais, užpilti vandeniu ar sultiniu ir, sandariai uždengus, troškinti.
Grybus nuvalyti, supjaustyti, ištroškinti atskirame inde ir sumaišyti su ištroškintomis daržovėmis.
Patiekiant apibarstyti smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |