Grybų ir daržovių troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste ir supilti į puodą. Ant svogūnų susluoksniuot bulvių bei pomidorų griežinėlius, žirnelius ir morkas. Pabarstyti maltais pipirais, užpilti vandeniu ar sultiniu ir, sandariai uždengus, troškinti.

Grybus nuvalyti, supjaustyti, ištroškinti atskirame inde ir sumaišyti su ištroškintomis daržovėmis.

Patiekiant apibarstyti smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Bulvės:500 g.
  • Druska:truputis
  • Grybai:250 g.
  • Morkos:250 g.
  • Petražolės lapeliai:truputis
  • Pipirai:truputis
  • Pomidorai:250 g.
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
  • žalieji žirneliai:250 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?