Greitoji paieška

Guliašas su daržovėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Keptuvėje išlydyti sviestą ir pakepinti kubeliais supjaustytą mėsą. Apskrudusius gabaliukus sudėti į puodą, supilti ir kepant išsiskyrusį skystį. Morkas, petražoles ir salierus supjaustyti šiaudeliais, bulves - griežinėliais, svogūnus smulkiai sukapoti, česnakus sugrūsti. Paruoštas daržoves sudėti į puodą su mėsa, pasūdyti, pagardinti pipirais, supilti vyną ir uždengus troškinti ant mažos ugnies 35-45 min. (nelygu, kaip greitai suminkštės mėsa). Jei troškinant išgaruoja per daug skysčio, įpilti truputį virinto vandens. Prieš pat nukeliant nuo ugnies suberti žirnelius.    

Ingredientai

  • Bulvės:250 g.
  • čenakai:3 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • Jautiena:500 g.
  • Morkos:2 vnt.
  • Petražolių šaknys:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • šaldyti žalieji žirneliai:100 g.
  • Salieras:70 g.
  • Sausas baltas vynas:2 stiklinės
  • Svogūnai:100 g.
  • Svogūnų laiškai:pluoštelis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

laura
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

na skanei cia atrodo, bet mano vyras nevalgo keptu ar virtu darzoviu tad as gulesa darau kitaip bet irgi labai skaniai;)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?