Greitoji paieška

Guliašas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 6)
15 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
13 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Guliašas - tradicinis vengrų piemenų, gyvulių augintojų patiekalas, gamintas katile ant laužo. Patiekiamas su bulvėmis, troškintomis daržovėmis, makar

Gaminimas

Mėsa supjaustoma kubeliais (30-40g. dydžio) ir apkepama riebaluose.

Pridedama pakepintos pomidorų tyrės ir užpilama sultiniu. Troškinama 60-90 min.

Baigiant troškinti, sudedami pakepinti ir sultiniu atskiesti miltai, pakepinti svogūnai, pipirai (nemalti), lauro lapeliai.

Troškinama dar 15-20 min. Supilama grietinė. Viską užverdame.

Patiekiame su keptomis bulvėmis, šutintomis daržovėmis, biriomis košėmis, makaronais ir pan.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?