Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Guliašas - tradicinis vengrų piemenų, gyvulių augintojų patiekalas, gamintas katile ant laužo. Patiekiamas su bulvėmis, troškintomis daržovėmis, makar
Mėsa supjaustoma kubeliais (30-40g. dydžio) ir apkepama riebaluose.
Pridedama pakepintos pomidorų tyrės ir užpilama sultiniu. Troškinama 60-90 min.
Baigiant troškinti, sudedami pakepinti ir sultiniu atskiesti miltai, pakepinti svogūnai, pipirai (nemalti), lauro lapeliai.
Troškinama dar 15-20 min. Supilama grietinė. Viską užverdame.
Patiekiame su keptomis bulvėmis, šutintomis daržovėmis, biriomis košėmis, makaronais ir pan.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |