Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuvalyti, nuplauti briuseliniai kopūstai išverdami menkai pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš margarino ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylus pieno ir grietinėlės, gaunamas bešamel padažas. Jis kiek palaikomas, kad sutirštėtų, o paskui pagardinamas pipirais, muskatu ir citrinos sultimis.
Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |