Greitoji paieška

Itališkai pagaminti briuseliniai kopūstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalyti, nuplauti briuseliniai kopūstai išverdami menkai pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš margarino ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylus pieno ir grietinėlės, gaunamas bešamel padažas. Jis kiek palaikomas, kad sutirštėtų, o paskui pagardinamas pipirais, muskatu ir citrinos sultimis.

Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu.

Ingredientai

  • Briuselio kopūstai:500 g.
  • Citrinos sultys:1 šaukštas
  • Druska:truputis
  • Grietinėlė:1-2 šaukštai
  • Margarinas:2 šaukštai
  • Miltai:2 šaukštai
  • muskato riešutas:žiupsnelis
  • Pienas:1/4 l.
  • Pipirai:truputis
  • sūris (tarkuotas):2 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?