Itališkai pagaminti briuseliniai kopūstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalyti, nuplauti briuseliniai kopūstai išverdami menkai pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš margarino ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylus pieno ir grietinėlės, gaunamas bešamel padažas. Jis kiek palaikomas, kad sutirštėtų, o paskui pagardinamas pipirais, muskatu ir citrinos sultimis.

Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu.

Ingredientai

  • Briuselio kopūstai:500 g.
  • Citrinos sultys:1 šaukštas
  • Druska:truputis
  • Grietinėlė:1-2 šaukštai
  • Margarinas:2 šaukštai
  • Miltai:2 šaukštai
  • muskato riešutas:žiupsnelis
  • Pienas:1/4 l.
  • Pipirai:truputis
  • sūris (tarkuotas):2 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?