Greitoji paieška

Kiaulienos ragu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Kanadietiškas kiaulienos troškinys.

Gaminimas

Kiaulieną (nugarinė ir šoninė) supjaustyti nedideliais gabaliukais. Keptuve išlydyti sviestą, apkepinti jame susmulkintus svogūnus; į dubenį įberti 20 g. miltų, pavolioti juose mėsos gabaliukus, po to apkepinti svieste. Pasūdyti, pabarstyti pipirais; uždengti ir 2 val. troškinti ant vidutinės ugnies.

Keptuvėje be riebalų apskrudinti likusius miltus, atskiesti šlakeliu šalto vandens; sukrėsti į keptuvą su mėsa ir troškinti dar 20 min.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?