Greitoji paieška

Kiaulienos ragu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Kanadietiškas kiaulienos troškinys.

Gaminimas

Kiaulieną (nugarinė ir šoninė) supjaustyti nedideliais gabaliukais. Keptuve išlydyti sviestą, apkepinti jame susmulkintus svogūnus; į dubenį įberti 20 g. miltų, pavolioti juose mėsos gabaliukus, po to apkepinti svieste. Pasūdyti, pabarstyti pipirais; uždengti ir 2 val. troškinti ant vidutinės ugnies.

Keptuvėje be riebalų apskrudinti likusius miltus, atskiesti šlakeliu šalto vandens; sukrėsti į keptuvą su mėsa ir troškinti dar 20 min.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?