Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
6 kiaulienos nugarinės išplovas supjaustyti į 4 dalis. Didelėje keptuvėje pašildyti aliejų, apkepinti jame kiaulienos gabaliukus, kol jie gražiai paruduos. Mėsą išimti.
Tame pačiame aliejuje apkepinti nuluptus ir supjaustytus svogūnus, nuplautus ir gabaliukais supjaustytus pomidorus, nuvalytas ir švariai nuplautas pipirnes. Pasūdyti. Vėl sudėti mėsą ir viską troškinti 45 min.
Į stalą tiekti karštą su virtais ryžiais.
Vietoj pipirnių galima dėti ridikėlių arba ropių lapų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |