Kiaulienos troškinys
Aprašymas
Pikantiškas kiaulienos troškinys su obuoliais ir riešutais.
Gaminimas
Įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių apkepkite kiaulienos gabalėlius. Pridėkite pjaustytų salierų bei svogūnų ir pakepkite 10 min.
Supilkite obuolių sultis ir įmeskite lauro lapą. Pagal skonį įberkite druskos bei pipirų. Užvirinkite.
Perkelkite į orkaitę ir troškinkite 160 laipsnių temperatūroje, kol kiauliena taps minkšta (1 val.30 min.).
Likus 40 min. iki troškinimo pabaigos, vištienos sultinyje gerai išmaišykite ryžius ir šią masę supilkite prie kepamo troškinio.
O likus 20 min. iki kepimo pabaigos, į troškinį sudėkite į 4 dalis perpjautus obuolius.
Sausoje keptuvėje šiek tiek pakepinkite graikinius riešutus.
Troškinio viršų pabarstykite graikiniais riešutais ir smulkintomis petražolėmis.
Ingredientai
- Aliejus:2 šaukštai
- Druska:pagal skonį
- Graikiniai riešutai:100 g.
- Kiauliena:500 g.
- Lauro lapas:1 vnt.
- Obuoliai:3 vnt.
- Obuolių sultys:450 ml.
- Pipirai:pagal skonį
- Ryžiai:300 g.
- Salierai:2 vnt.
- Svogūnas:1 vnt.
- Vištienos sultinys:900 ml.
Receptas #8107

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |