Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti. Morkas ir kopūstus smulkiai supjaustyti ir nuplikyti. Puode susluoksniuoti mėsą, daržoves, ir susmulkintas prieskonines daržoves (porai, salierai, petražolės), pabarstant smulkiai supjaustytu svogūnu. Sudėti prieskonius, užpilti 1,5 l. verdančio vandens ir troškinti ant silpnos ugnies. Baigiant troškinti, supilti išplaktas su pienu manų kruopas ir dar patroškinti.
Patiekiant virtas bulves supjaustyti griežinėliais ir įmaišyti į daržovienę.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Man labai patiko sitas darzoviu troskinys...sveika ir skanu..Aciu uz recepta
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |