Greitoji paieška

Kopūstų, morkų ir mėsos troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
14 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti. Morkas ir kopūstus smulkiai supjaustyti ir nuplikyti. Puode susluoksniuoti mėsą, daržoves, ir susmulkintas prieskonines daržoves (porai, salierai, petražolės), pabarstant smulkiai supjaustytu svogūnu. Sudėti prieskonius, užpilti 1,5 l. verdančio vandens ir troškinti ant silpnos ugnies. Baigiant troškinti, supilti išplaktas su pienu manų kruopas ir dar patroškinti.

Patiekiant virtas bulves supjaustyti griežinėliais ir įmaišyti į daržovienę.

Ingredientai

  • Bulvės:250 g.
  • Druska:truputis
  • Kiauliena:500 g.
  • Kmynai:truputis
  • Kopūstas:500 g.
  • Manų kruopos:1 šaukštas
  • Morkos:200 g.
  • Pienas:1/2 stiklinės
  • Pipirai:truputis
  • Prieskoninės daržovės:250 g.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

aleksandra
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Man labai patiko sitas darzoviu troskinys...sveika ir skanu..Aciu uz recepta

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?