Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Gūžinių baltųjų kopūstų troškinys, kurį galima paruošti ir iš raugintų bei lapinių garbanotųjų kopūstų.
Kopūstus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti aliejuje. Į puodą sudėti kopūstus, svogūnus, gabaliukais supjaustytą aliejuje pakepintą mėsą arba dešrą ir troškinti.
Baigiant troškinti, sudėti skiltelėmis supjaustytus obuolius. Troškinį paskaninti pipirais, kmynais, pasūdyti ir dar patroškinti.
Į stalą troškinį patiekti su bulvėmis, apibarstytą petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
As sik tiek pakeiciau ingridientus vietoj baltuju kopustu naudojau raudonus ,nedejau obuoliu bet bulves.dejau nemazai poru,o patiekiau su tarkuotu morku ir cesnako,bei majonezu salotomis.
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |