Kopūstų troškinys su mėsa

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 3)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gūžinių baltųjų kopūstų troškinys, kurį galima paruošti ir iš raugintų bei lapinių garbanotųjų kopūstų.

Gaminimas

Kopūstus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti aliejuje. Į puodą sudėti kopūstus, svogūnus, gabaliukais supjaustytą aliejuje pakepintą mėsą arba dešrą ir troškinti.

Baigiant troškinti, sudėti skiltelėmis supjaustytus obuolius. Troškinį paskaninti pipirais, kmynais, pasūdyti ir dar patroškinti.

Į stalą troškinį patiekti su bulvėmis, apibarstytą petražolių lapeliais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

audrone
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

As sik tiek pakeiciau ingridientus vietoj baltuju kopustu naudojau raudonus ,nedejau obuoliu bet bulves.dejau nemazai poru,o patiekiau su tarkuotu morku ir cesnako,bei majonezu salotomis.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?