Greitoji paieška

Kopūstų troškinys su mėsa

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 3)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gūžinių baltųjų kopūstų troškinys, kurį galima paruošti ir iš raugintų bei lapinių garbanotųjų kopūstų.

Gaminimas

Kopūstus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti aliejuje. Į puodą sudėti kopūstus, svogūnus, gabaliukais supjaustytą aliejuje pakepintą mėsą arba dešrą ir troškinti.

Baigiant troškinti, sudėti skiltelėmis supjaustytus obuolius. Troškinį paskaninti pipirais, kmynais, pasūdyti ir dar patroškinti.

Į stalą troškinį patiekti su bulvėmis, apibarstytą petražolių lapeliais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

audrone
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

As sik tiek pakeiciau ingridientus vietoj baltuju kopustu naudojau raudonus ,nedejau obuoliu bet bulves.dejau nemazai poru,o patiekiau su tarkuotu morku ir cesnako,bei majonezu salotomis.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?