Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Meksikietiškas troškinys
Aprašymas
Gardus ir sotus troškinys. Rekomenduojama valgyti su salotomis.
Gaminimas
Smulkiai supjaustyti svogūnai kepinami, kol pagelsta, ant jų sudedama nedideliais gabaliukais supjaustyta mėsa, pasūdoma, užbarstoma pipirų, įpilama vandens ir troškinama.
Išgaravus vandeniui, riebalai sumaišomi su miltais, pakepinama, įpilama vandens arba sultinio, išmaišoma, supilama ant mėsos ir troškinama, kol mėsa suminkštėja.
Ant paruoštos mėsos suberiama pusė žirnelių ir paspirginti rūkyti lašinukai.
Ryžiai troškinami su riebalais, sumaišoma su likusiais žirneliais ir pakaitinami.
Formele ryžių porcija dedama į lėkštės vidurį, aplink apdėliojama mėsa ir užpilama skysčiu, kuriame ji troškinosi. Ryžiai apibarstomi smulkiai tarkuotu fermentiniu sūriu.
Ingredientai
Receptas #7208

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |