Greitoji paieška

Mėsos ir baklažanų troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Jautieną supjaustyti gabaliukais, pakepinti, kad po truputį ištirptų taukai.

Sudėti kiaulienos gabaliukus, perpjautą pusiau veršio koją, nuluptus ir griežinėliais supjaustytus baklažanus, žalią ankštinį pipirą, įberti čiobrelių, petražolių. Įpilti vandens, kad neprisviltų, pasūdyti, įberti pipirų.

Uždengti dangčiu ir 2,5 val. troškinti ant vidutinės ugnies.

Daržoves sumaigyti šaukštu, supilti aliejų ir actą.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?