Greitoji paieška

Moldaviškas guliašas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 2)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustyti gabaliukais, apkepti įkaitintame lajuje. Tada sudėti į troškintuvą kartu su pakepintais, griežinėliais supjaustytais svogūnais. Taip pat sudėti pomidorų tyrę, miltus, druską, česnaką, pipirus, viską užpilti karštu virintu vandeniu ir, uždengus troškintuvą, troškinti tol, kol mėsa bus minkšta.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Gintas
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Patiekalas paprastas ir lengvai paruošiamas, taciau man kaip pradedanciajam, per pmazai informacijos kaip ji tiksliai pasigaminti. P.S. Kaip ziopliui, is pirmo karto gavosi visai neblogai :-)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?