Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Labai skanus ir sotus troškinys šaltos žiemos vakarais.
Bulves nuskutame ir supjaustome didesniais kubeliais.
Kiaulieną taip pat supjaustome kubeliais.
Česnaką ir petražoles supjaustome kuo smulkiau.
Bulves dedame į puodą virti, o mėsą dedame į keptuvę troškintis. Kai mėsa taps minkšta, sudėti smulkintą česnaką ir petražoles. Kai bulvės išvirs, nupilkite vandenį ir į tą puodą, kuriame virė, sudėkite mėsą su česnakas ir petražolėmis.
Paskui supilkite grietinę, pagal skonį įberkite pipirų, druskos ir vegetos ir viską gerai išmaišykite.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |