Greitoji paieška

Naminis troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Labai skanus ir sotus troškinys šaltos žiemos vakarais.

Gaminimas

Bulves nuskutame ir supjaustome didesniais kubeliais.

Kiaulieną taip pat supjaustome kubeliais.

Česnaką ir petražoles supjaustome kuo smulkiau.

Bulves dedame į puodą virti, o mėsą dedame į keptuvę troškintis. Kai mėsa taps minkšta, sudėti smulkintą česnaką ir petražoles. Kai bulvės išvirs, nupilkite vandenį ir į tą puodą, kuriame virė, sudėkite mėsą su česnakas ir petražolėmis.

Paskui supilkite grietinę, pagal skonį įberkite pipirų, druskos ir vegetos ir viską gerai išmaišykite.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?