Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Portugališkas troškinys sarabulo.
Mėsa supjaustoma kubeliais ir kartu su svogūnais, petražolėmis bei česnaku patroškinama raudonajame vyne. Paskui įmetamas gvazdikėlis, įberiama pipirų, druskos. Kartais pamaišoma ir po truputį vis įpilama vandens.
Ištroškinta mėsa apsausinama, kepenėlės supjaustomos kubeliais ir kartu su mėsa iškepamos taukuose.
Patiekiama su padažu ir pyragu arba biria ryžių koše.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |