Greitoji paieška

Portugališkas ragu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Portugališkas troškinys sarabulo.

Gaminimas

Mėsa supjaustoma kubeliais ir kartu su svogūnais, petražolėmis bei česnaku patroškinama raudonajame vyne. Paskui įmetamas gvazdikėlis, įberiama pipirų, druskos. Kartais pamaišoma ir po truputį vis įpilama vandens.

Ištroškinta mėsa apsausinama, kepenėlės supjaustomos kubeliais ir kartu su mėsa iškepamos taukuose.

Patiekiama su padažu ir pyragu arba biria ryžių koše.

Ingredientai

  • Česnakas:1 skiltelė
  • Druska:truputis
  • Gvazdikėlis:1 vnt.
  • Kepenėlės:250 g.
  • Kiauliena:500 g.
  • Petražolės lapeliai:2 šaukštai
  • Pipirai:truputis
  • Raudonas vynas:2 taurelės
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Taukai:3 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?