Greitoji paieška

Pupelių guliašas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Serbiškas pupelių guliašas.

Gaminimas

Pupelės per naktį pamirkomos, paskui pasūdytame vandenyje, įmetus lauro lapą, išverdamos. Svogūnai smulkiai supjaustomi, truputį pakepinami riebaluose, įdedama pomidorų tyrės, grūstų česnakų, įberiama raudonųjų pipirų, kmynų, mairūnų, įpilama truputį pupelių sultinio.

Rūkytos dešrelės smulkiai supjaustomos, sumaišomos su pupelėmis bei paruoštu padažu ir pastatomos ant ugnies troškinti. Kai pupelės beveik suminkštėja, pridedama labai plonais griežinėliais supjaustytų pipirų ir dar patroškinama.

Guliašas valgomas su pyragu arba virtomis bulvėmis.

Ingredientai

  • ankštiniai pipirai:1/2 stiklinės
  • Česnakas:1 skiltelė
  • Dešrelės:2 vnt.
  • Druska:truputis
  • Kmynai:1 šaukštelis
  • lauro lapelis:1 vnt.
  • Mairūnas:žiupsnelis
  • Pomidorų tyrė:1 šaukštas
  • Pupelės:300 g.
  • Raudonieji pipirai:1 šaukštelis
  • Riebalai:80 g.
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?