Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Serbiškas pupelių guliašas.
Pupelės per naktį pamirkomos, paskui pasūdytame vandenyje, įmetus lauro lapą, išverdamos. Svogūnai smulkiai supjaustomi, truputį pakepinami riebaluose, įdedama pomidorų tyrės, grūstų česnakų, įberiama raudonųjų pipirų, kmynų, mairūnų, įpilama truputį pupelių sultinio.
Rūkytos dešrelės smulkiai supjaustomos, sumaišomos su pupelėmis bei paruoštu padažu ir pastatomos ant ugnies troškinti. Kai pupelės beveik suminkštėja, pridedama labai plonais griežinėliais supjaustytų pipirų ir dar patroškinama.
Guliašas valgomas su pyragu arba virtomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |