Greitoji paieška

Pupelių troškinys su aviena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Lašiniai smulkiai supjaustomi ir paspirginami. Kai ištirps riebalai, sudedama aviena, supjaustyta gabaliukais ir truputį pakepinama.

Tada sudedamos kubeliais supjaustytos daržovės, užbarstoma pipirų, druskos.

Truputį pakepus supilama pomidorų tyrė.

Troškinys sudedamas į puodą, užpilamas vandeniu, kad tik apsemtų, ir iš lėto troškinama, kol mėsa suminkštės.

Tuomet suberiamos virtos pupelės, prieskoniai ir dar 5 minutes patroškinama.

Valgomas karštas.

Ingredientai

  • Aviena:0,5 Kg (be kaulo)
  • Česnakai:2-3 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • Lašiniai:150 g.
  • Lauro lapai:1-2 vnt.
  • Malti pipirai:pagal skonį
  • Morkos:1 vnt.
  • Pomidorų tyrė:2 šaukštai
  • Pupelės:2 stiklinės (virtos)
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?