Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pupos nulupamos, užpilamos karštu vandeniu, kad tik apsemtų, ir apverdamos, kol pusiau išvirs. Paskui sudedamos kubeliais supjaustytos bulvės, svogūnas, sviestas, pasūdoma. Jei produktai neapsemti, įpilama karšto vandens. Jei baigiant virti skysčio per daug, reikia nugarinti nukėlus puodo dangtį.
Kai viskas išvirs, supilama grietinė, sumaišoma ir dar trumpai pakaitinama.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |