Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kumpis supjaustomas mažomis riekutėmis ir pamirkomas grietinėlėje.
Išimtos iš grietinėlės išmirkytos kumpio riekutės nusausinamos, pamušamos, pavoliojamos miltuose ir, iš abiejų pusių apkepintos riebaluose, sudedamos į puodą.
Puodo dugnas padengiamas morkų skiltelėmis. Ant kumpio viršaus sudedami griežinėliais pjaustyti svogūnai ir bulvės, viskas užpilama sultiniu ir troškinama 1 val. Baigiant troškinti sudedami prieskoniai ir grietinė.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |