Greitoji paieška

Skumbrių ragu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Jugoslaviškas skumbrių troškinys.

Gaminimas

Skumbres paruošti, išvalyti, nuplauti ir supjaustyti kiekvieną į 4 - 5 gabalus.

Puode pakaitinti aliejų, apkepti maždaug 75 g griežinėliais supjaustytų svogūnų. Tada sudėti žuvų gabalus ir likusius svogūnųs, supjaustytus į 4 dalis. Apkepinti, pasūdyti, įberti pipirų, sudėti sugrūstus pomidorus.

Supilti raudonąjį vyną ir actą. Jei reikia, įpilti truputį vandens.Puodo neuždengti, virti ant nedidelės ugnies maždaug 1 val.

Tiekiant, pabarstyti petražolėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?