Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jugoslaviškas skumbrių troškinys.
Skumbres paruošti, išvalyti, nuplauti ir supjaustyti kiekvieną į 4 - 5 gabalus.
Puode pakaitinti aliejų, apkepti maždaug 75 g griežinėliais supjaustytų svogūnų. Tada sudėti žuvų gabalus ir likusius svogūnųs, supjaustytus į 4 dalis. Apkepinti, pasūdyti, įberti pipirų, sudėti sugrūstus pomidorus.
Supilti raudonąjį vyną ir actą. Jei reikia, įpilti truputį vandens.Puodo neuždengti, virti ant nedidelės ugnies maždaug 1 val.
Tiekiant, pabarstyti petražolėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |