Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Egiptietiškas šparaginių pupelių troškinys.
Pupelių ankštys nuplaunamos, nuvalomos (didesnės sulaužomos), sudedamos į keptuvę su smulkiai supjaustytais ir truputį aliejuje pakepintais svogūnais, uždengiamos ir keletą min. patroškinamos, keptuvę dažnai sukratant. Įpilama pomidorų sulčių, įberiama prieskonių bei druskos, ir viskas dar troškinama, kol pupelės suminkštėja.
Baigiant troškinti, sudedami nulupti, skiltelėmis supjaustyti pomidorai, paskui įpilama citrinos sulčių arba acto. Ištroškintos pupelės palaikomos, kad prisigertų prieskonių ir padažo.
Patiekiamos šaltos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |