Greitoji paieška

Šparaginės pupelės egiptietiškai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Egiptietiškas šparaginių pupelių troškinys.

Gaminimas

Pupelių ankštys nuplaunamos, nuvalomos (didesnės sulaužomos), sudedamos į keptuvę su smulkiai supjaustytais ir truputį aliejuje pakepintais svogūnais, uždengiamos ir keletą min. patroškinamos, keptuvę dažnai sukratant. Įpilama pomidorų sulčių, įberiama prieskonių bei druskos, ir viskas dar troškinama, kol pupelės suminkštėja.

Baigiant troškinti, sudedami nulupti, skiltelėmis supjaustyti pomidorai, paskui įpilama citrinos sulčių arba acto. Ištroškintos pupelės palaikomos, kad prisigertų prieskonių ir padažo.

Patiekiamos šaltos.

Ingredientai

  • Aliejus:1 šaukštas
  • Citrinos sultys:1 šaukštelis
  • Cukrus:žiupsnelis
  • Druska:truputis
  • Pipirai:truputis
  • Pomidorai:2-3 vnt.
  • Pomidoru sultys:2 šaukštai
  • Šparaginės pupelės:250 g.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?