Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vengriškai pagamintos šparaginės pupelės puodelyje.
Ankštinės pupelės nuvalomos ir sulaužomos į keletą dalių.
Pomidorai supjaustomi skiltelėmis, pipirai - skridinėliais. Svogūnai supjaustomi žiedais ir apkepinami iki šviesiai rusvos spalvos.
Mėsa supjaustoma kubeliais, apkepinama ir patroškinama su trupučiu vandens, kol suminkštėja.
Paskui sudedamos pupelės, pipirai, smulkiai sukapotas česnakas, po 15 min. - pomidorai.
Troškinama ant mažos ugnies, kol produktai suminštėja. Miltai išleidžiami grietinėje ir supilami į gatavą valgį.
Galima patiekti su virtomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |