Greitoji paieška

Šparaginės pupelės su aviena (Vengrija)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Vengriškai pagamintos šparaginės pupelės puodelyje.

Gaminimas

Ankštinės pupelės nuvalomos ir sulaužomos į keletą dalių.

Pomidorai supjaustomi skiltelėmis, pipirai - skridinėliais. Svogūnai supjaustomi žiedais ir apkepinami iki šviesiai rusvos spalvos.

Mėsa supjaustoma kubeliais, apkepinama ir patroškinama su trupučiu vandens, kol suminkštėja.

Paskui sudedamos pupelės, pipirai, smulkiai sukapotas česnakas, po 15 min. - pomidorai.

Troškinama ant mažos ugnies, kol produktai suminštėja. Miltai išleidžiami grietinėje ir supilami į gatavą valgį.

Galima patiekti su virtomis bulvėmis.

Ingredientai

  • Aviena:500 g.
  • Česnakas:1 skiltelė
  • Grietinė:1-2 šaukštai
  • Miltai:truputis
  • Petražolės:truputis
  • Pomidorai:250 g.
  • Pupelės:750 g.
  • Riebalai:truputis
  • saldžiųjų pipirų ankštys:2 vnt.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?