Greitoji paieška

Šparaginės pupelės su aviena (Vengrija)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Vengriškai pagamintos šparaginės pupelės puodelyje.

Gaminimas

Ankštinės pupelės nuvalomos ir sulaužomos į keletą dalių.

Pomidorai supjaustomi skiltelėmis, pipirai - skridinėliais. Svogūnai supjaustomi žiedais ir apkepinami iki šviesiai rusvos spalvos.

Mėsa supjaustoma kubeliais, apkepinama ir patroškinama su trupučiu vandens, kol suminkštėja.

Paskui sudedamos pupelės, pipirai, smulkiai sukapotas česnakas, po 15 min. - pomidorai.

Troškinama ant mažos ugnies, kol produktai suminštėja. Miltai išleidžiami grietinėje ir supilami į gatavą valgį.

Galima patiekti su virtomis bulvėmis.

Ingredientai

  • Aviena:500 g.
  • Česnakas:1 skiltelė
  • Grietinė:1-2 šaukštai
  • Miltai:truputis
  • Petražolės:truputis
  • Pomidorai:250 g.
  • Pupelės:750 g.
  • Riebalai:truputis
  • saldžiųjų pipirų ankštys:2 vnt.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?