Greitoji paieška

Šparaginių pupelių troškinys su dešrelėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išvirtas šparagines pupeles supjaustyti 2 cm. ilgo gabaliukais. Negiliame puode ištirpinti riebalus, į juos sudėti nuluptas ir griežinėliais supjaustytas dešreles. Truputį pakepinti. Tuomet sudėti nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus pomidorus, prieskonius ir kaitinti, kol pomidorai suminkštės.

Keptuvėje išlydyti sviestą, jame pakepinti miltus iki gelsvumo ir atskiesti pupelių nuoviru.

Į indą su dešrelėmis sudėti šparagines pupeles ir supilti padažą. Išmaišyti, pavirinti, paskaninti cukrumi, pasūdyti.

Baigiant troškinti, suberti smulkiai supjaustytus petražolių lapus.

Ingredientai

  • Cukrus:pagal skonį
  • Dešrelės:300 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Miltai:1 šaukštas
  • Petražolės:pagal skonį
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorai:4 vnt.
  • pupelių nuoviras:1 stiklinė
  • Riebalai:1 šaukštas
  • Šparaginės pupelės:600 g.
  • Sviestas:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

anonimas
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

SUPER SKANU !

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?