Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išvirtas šparagines pupeles supjaustyti 2 cm. ilgo gabaliukais. Negiliame puode ištirpinti riebalus, į juos sudėti nuluptas ir griežinėliais supjaustytas dešreles. Truputį pakepinti. Tuomet sudėti nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus pomidorus, prieskonius ir kaitinti, kol pomidorai suminkštės.
Keptuvėje išlydyti sviestą, jame pakepinti miltus iki gelsvumo ir atskiesti pupelių nuoviru.
Į indą su dešrelėmis sudėti šparagines pupeles ir supilti padažą. Išmaišyti, pavirinti, paskaninti cukrumi, pasūdyti.
Baigiant troškinti, suberti smulkiai supjaustytus petražolių lapus.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |